34 weken zwanger!

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 13:58

34 weken bereikt. Wat een mijlpaal weer! Ondanks dat het nu wel wat zwaarder begint te worden, heb ik wel momenten dat ik nu kan genieten. Het getrappel in mijn buik. Dat zal ik zeker weten weer gaan missen! 

Woensdag weer controle in het ziekenhuis gehad. Bloeddruk was weer mooi laag. Zoals altijd! Prima. Even gekletst over hoe het nu gaat, en de val van vorige week. 

Uitwendig even voelen aan mijn buik. Groeit goed zei ze, prima bij het termijn. Maak mij ook geen zorgen meer over de groei. Te klein, aan de kleine kant. We zien het wel aan het eind van deze rit. 

Hij ligt nog steeds dwars. Voor nu niet erg, maar als hij over 2 weken nog dwars ligt, krijg ik een versie. Draaipoging. Althans, als wij dat willen. Zal daar over 2 weken wel informatie over krijgen. Aan de andere kant, als wij geen versie willen, zal het keizersnede gaan worden. Mits hij draait uit zichzelf ofc. Daar gaat mijn hoop op een natuurlijke bevalling. Bloedgeprikt, ijzerwaarden. Verwacht dat deze wel goed zullen zijn.

Maargoed, even loslaten. WANT hij kan nog uit zichzelf draaien. ben benieuwd. Tevens de volgende afspraak gaan we mijn geboorteplan bespreken. 

Nesteldrang is aan de orde. Ik wil alles op orde hebben, iig voor de 37 weken. Baby gedeelte is zowat klaar. 

Ben benieuwd wanneer deze meneer gaat komen. Net als zussen overtijd? (40,6 en 41,1). Of toch voor de uitgerekende datum. Komt hij uit zichzelf. Of helemaal niet. Ligt het aan de versie, of geplande keizersnede. Who knows! 

Komende 2 weken even lostlaten en cocoonen. Huisje baby proof maken. WIj zijn benieuwd! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.