Mijlpaal 32 weken zwanger!

Gepubliceerd op 9 oktober 2019 om 19:18

32 weken zwanger. Vorig jaar had ik nooit gedacht dat ik dit termijn nog zou behalen. Angst. Hoop, was weggevaagd op het moment dat wij Storm zomaar thuis verloren. Nu 32 weken zwanger van broertje Wolf. Wat een spannende tijd was dat.... 

Het word zwaarder, dat wel. Mijn buik gaat behoorlijk in de weg zitten. Aankleden, uitkleden. Aan de eettafel zitten en dan zonder op te staan, iets grijpen van de tafel! ;) 

Voor het slapen nog een glaasje melk (Of gemengd met brinta, wake up) verminderd wel mijn zuurbranden. 

Lang staan, en wandelen gaat steeds moeilijker. Afwassen, koken ed. Zucht, voor een goed doel zeggen we maar! ^^ 

babykamertje is zo goed als af. Nouja gedeelte van het kamertje, hij deelt het samen met zijn zussen op het moment. Tot wij gaan verhuizen. Dan krijgen ze ieder een eigen kamertje. Nog even de jusite schroeven aanschaffen voor de box. Die hadden wij namelijk tweedehands gekocht, met de intentie 'compleet'. Helaas miste er een en ander van de schroeven. Maar dat komt ook in orde :). 

Over 5 weken 'mag' je al komen! Spannend word het nu. Over 2 weken kunnen wij weer op controle. Dan ben ik 34 weken. Dan zijn jou (als t goed is ) longetjes rijp! Volgende mijlpaal! Einde IS echt in zicht. Nog een paar weken genieten van jou schopjes, al worden die steeds duidelijk, harder haha. Aangezien je dwars ligt, en nog voldoende draait, zijn vaak mijn ribben de pineut. Of mijn onderbuik, blaas. Waardoor ik vaak moet plassen! ^^. 

Tot voor kort eigelijk helemaal niet zo'n angst voor de bevalling. Nouja, op zich ook niet voor de bevalling it self, maar oh wat verlang ik naar een huiltje na de geboorte. Maar ik vind het wel een beetje eng. Hoe gaat de bevalling verlopen? Gaat het goed, krijg ik complicaties. Natuurlijke bevalling, ga je nog draaien, of word het een keizersnede. Ingeknipt? Hoe gaat het erna? Mijn jongste dochter vergt veel tijd en energie. Aandacht. Als straks de aandacht vrij volledig naar de baby gaat, jaloezie? Hoe ga ik daar mee om? Aaaaaa, ik weer met mijn angsten. Zie bergen, die er wellicht niet hoeven te zijn. Afwachten. In rust. Ik probeer de meiden zoveel mogelijk erbij te betrekken. Ze zijn hartstikke trots op hen broertje, en kunnen ook niet wachten tot hij zich laat zien! 

 

Liefs! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.