(Morgen) 15 weken zwanger!

Gepubliceerd op 11 juni 2019 om 12:00

Zucht. 15 weken. Tijd gaat gelukkig vrij snel nu!
Vorig jaar met 15 weken de eerste en laatste controle gehad bij mijn verloskundige.
Hartje gehoord. Gedacht dat ik hem gevoeld zou hebben.
Probeer de angst een beetje weg te drukken.

Nieuw kindje. Nieuwe zwangerschap. Geen reden tot herhaling.

Vandaag dan toch het wiegje in elkaar gezet. Nog niet opgemaakt.. maar zo kan ik toch al even inzien hoe het eruit komt te zien.
Klein! Bij de eerste 2 een grote wieg gehad. Tot 6 maanden kunnen gebruiken. Deze lijkt meer voor Max 6-8 weken.
Nouja ledikant hebben we nog in huis, dus dat is daarna zo opgezet!

Kwaaltjes zijn bijna weg. Alleen nog érg moe. Last van puistjes haha! En toch vlagen in de ochtend last van misselijkheid als ik nog niets gegeten heb.

Buik groeit toch echt nu. Voel gepruttel. In de ochtend toch even een harde buik. Maar niet zo zeer als vorige zwangerschap. Dan trek ik wel aan de bel :-)

Donderdag controle! Eindelijk! Ga vragen of ze toch even gelijk kan spieken! Als ze toch een inwendige echo doet voor de baarmoederhalsmeting.

Gisteren komt manlief aan. Wil het toch niet weten (geslacht) toch weer als verassing net als bij de tweede. Dat was een enorme verassing bij de geboorte omdat ik zelf dacht dat het een zoon zou zijn :-).

Ik weet het nog niet. Ene moment denk ik: ja leuk. Gericht shoppen! Kamertje beddengoed etc. Mutsje met naam (destijds overigens beiden laten bedrukken. Jongen en meisje).
Ander kant: zolang het gezond is. Shoppen kan daarna ook! Baby draagt toch alleen (leuke) boxpakjes enzo. En heb zúlke leuke neutrale van z8 nu 😍.

De meiden vinden het net zo spannend! Zij geven aan dat het niet uit maakt wanneer. Zolang het hartje maar klopt, en alles in orde is β€οΈπŸ™πŸ».

Liefs!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.