Zwanger?

Gepubliceerd op 26 maart 2019 om 12:00

Nadat ik mij wat anders voelde, dacht ik; Nee, zou het? Ik was erg moe, had veel vreemde honger en ik had het zo warm! Opvliegers? Hoge temp? Dit zou pas onze tweede ronde zijn. Mocht het zo zijn, dan had ik het deze maand helemaal niet verwacht.

Even terugrekenen in mijn agenda, ik ben namelijk onregelmatig ongesteld sinds de geboort van Storm afgelopen jaar. 
Het zou kunnen, als ik mijn kortste cyclus zou nemen (Ja, i know meestal gebruik je je langste cyclus); zou vandaag evt mijn nod kunnen zijn. 

 

Ineens bedacht ik mij; ik had nog een zwangerschapstestje liggen. 

 

Ik plas over de test, druk de 'dop' er weer op en leg 'm op de wasbak. Had verwacht een omo-witte test terug te zien. 
Na enkele minuten besluit ik toch te gaan kijken. Huh. Hij is niet omo-wit? Maar een giga knaltest is het ook niet? Verbeeld ik mij deze tweede streep? 
Ik plaats de foto op babybytes, en in een Facebookgroep. Just to be sure. Ben ik de enige die deze streep ziet? (Even een weetje, mijn man is bijna blind. 15 procent zicht over beiden ogen, natuurlijk stuurde ik hem, die toen op school was, een berichtje).

Ik bleek niet de enige! Er stond een giga licht mini tweede streepje. Mijn hart zat in mijn keel. Ik ben zwanger? Nog een beetje skeptisch besloot ik  2 dagen later nog eens te testen. Kocht online direct CB digitale testjes, om het vast te leggen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.