Zwanger!

Gepubliceerd op 28 maart 2019 om 12:00

Ik kon niet goed slapen, 3 uur in de nacht werd ik wakker. Plassen! Zou ik nu een zwangerschapstest kunnen doen, of toch even wachten tot de ochtend? Maar het is nu toch ook al een beetje ochtend? 
Actiontesten zijn toch niet zo duur. Ik besluit er gewoon een testje tegenaan te gooien.

Met mijn ogen half nog dicht, zie ik toch echt een duidelijker streepje! Ik knipper nog eens goed, en wrijf mijn slaap uit mijn ogen. Ik ben zwanger!
Later in de ochtend, doe ik ter verificatie toch nog even een digitale test. Het duurde ZO lang, kan ik je zeggen. Duimen draaiend, was ik zo bang voor teleurstelling. Wat als deze test nu negatief zou zijn? Verbeeld ik mij al die streepjes dan?

na een tijdje kwam het verlossende 'opdrukje'. ZWANGER 1-2. Ik sprong een gat (Bijna dan) in de lucht. Wij zijn zwanger!

Al gauw verdween mijn roze wolkje. Een terugblik naar vorig jaar, de geboorte en overlijden van Storm. 
Ik nam contact op met de fertiltiteitspoli, en maakte een afspraak bij de gynaecoloog voor een eerste afspraak en echo. Wij kregen namelijk na het verlies van Storm, het advies om een volgende zwangerschap door de gynaecoloog te laten begeleiden. In Januari namen wij contact op, omdat wij weer zwanger wilde gaan worden. Sneller dan verwacht namen wij contact op. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.