Fijne jaardag, kleine ster ★

Gepubliceerd op 10 februari 2019 om 06:00

Zucht. De dagen zijn emotioneel beladen. Ik tel ze af. De dagen vliegen voorbij. Ik wil het niet, ik vind het doodeng. 

09.02.2019, 1 jaar geleden werd jij geboren. Veel te vroeg. Veel te klein. Niet voor deze aardbol bestemd. Voor altijd in ons hart. Onze eerste zoon na 2 gezonde en voldragen dochters. 

7 Februari hadden wij een afspraak bij de gemeente. Liefst wilden wij dat de 9e doen. Op jou jaardag. Maar, zondag. Helaas ging dat niet. 7e it is. De aanvraag om jou in ons BRP te laten plaatsen. Je hoort erbij. Dit voelt goed. 

In volle voorbereidingen hadden wij eten besteld. Een mooi taartje gehaald. Een prachtige ballon! Een grote ‘1’. Blauw. Bedoeling om hem op te laten. Helaas wegens de storm, hebben wij dit niet gedaan. Hoe toepasselijk. Stormachtig weer op jou jaardag, lieve Storm. Later oplaten dan? Achteraf  besluiten wij de ballon leeg te laten worden en op te vouwen. Mooi voor in jou kistje. 

Wat versiering opgehangen. Een heel leuk kado gehaald! Grote Alpaca! Met een schattige broche. Birthday boy. Maakt het even af! 

We eten samen. Maken foto’s. Eten taart. Knuffelen met jou kado. We denken aan jou. Hoe het zou zijn geweest, als... 

we lachen. Laten een traan. Kijken film. 

Wij zijn bovenal dankbaar. Lieve Storm. Dankbaar dat wij jou (helaas veel te kort) hebben mogen leren kennen. Je in mijn buik hebt kunnen groeien. Voor zolang.. zo kort. 

Deze dag draaide even alleen maar om jou. 

Storm. Ik mis je...

Till we meet again kleintje!

Mama


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.