20 weken echo, op de helft!

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 17:33

Vorige week hadden wij met 19+1 weken onze 20 weken echo.

Ik houd mijn adem wederom in, net als elke andere keer bij de echo.

Het hartje zie ik gelijk kloppen! Ze laat 'm nadien ook horen. Hij is goed gegroeid in tegenstelling tot de vorige echo.

Hij groeit goed. Hij beweegt goed. De metingen zijn goed. Kortom alles is goed.

Ik spreek mijn zorgen mbt mijn vorige zwangerschap uit, en ze laat voor de zekerheid nog eens goed zien dat alles goed uit ziet.

Geen groeivertraging, geen zorgen mbt de bloedvaten in de navelstreng. Geen groeivertraging tezien bij zowel kindje als placenta.

Ik laat mijn adem los. Hoewel ik probeer te vertrouwen op mijn eigen lichaam, gaat het soms even... wat mis. Schiet ik in de stress en wordt ik onzeker.

Maar het gaat goed. Baby groeit goed. Onze zoon. Wij kunnen niet wachten om hem te verwelkomen.

Donderdag nog even controle gehad bij de vk. Bloeddruk is prima. Groei vanuit de buitenkant gemeten is hartstikke goed. We groeien beiden goed.
Nog even kort gehad over het eea.

Zo gaan wij deze keer thuis bevallen. Handsoff! Als alles goed mag gaan. Onze vrije geboorte, waar wij al zo lang naar uitkijken. (Eerst Storm* en daarna de zorgen bij Wolf/medische indicatie).

Maar voor nu: nog even genieten. Ondanks vermoeidheid en bekkenklachten proberen wij toch te genieten. Vertrouwen wij op mijn lichaam en willen wij vertrouwen op ons hele proces. Dit komt goed. Wij kunnen dit 🤎


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.